HUN belső

   
 EN    RU   

| Kezdőlap | Gyártmányok | Referenciák | Videók | Árlista | Tervezés | Cégünkről | Partnerek | Kapcsolat

Biomassza kazánok
         Melegvíz üzemmódra

 • BIO
  Automatikus, pellet, faapríték, multifuel

 • Farmer
  Automatikus, pellet, faapríték,
  tüzifa, multifuel


 • Automat
  Automatikus töltésű,
  pellet, faapríték, multifuel

Gőzkazánok     
        Biomasszával, kisnyomású         gőzre (0,5bar)


Szénkazánok
         Automatikus barnaszén         kazánok melegvíz vagy gőz         üzemmódra


Fűtőanyag töltőrendszer


Fűtőművek

Pálinkafőzde

Konténeres kazánház

Családiház fűtés


Tartozékok
Fűtőanyag fajták    
HU   EN   RU

Mitől más a CARBOROBOT?

A CARBOROBOT különleges magyar szabadalmat, forgórostélyos technológiát alkalmaz, eltérően a kényes csigás tűzterű kazánoktól. A forgórostély könnyedén elviszi a tűztérből a salakot, akkor is ha sok és összesül. Ez a kazántípus kiemelkedik az ismert kazánok közül a különlegesen jó tisztulási képességével, valódi multifuel kazán. Hosszú évek óta működnek magas hamutartalmú, összesülő, alacsony fűtőértékű anyagokkal. Igen széles tartományban képesek elégetni a más kazánokban tiltott, rossz minőségűnek tartott anyagokat is. Ilyenek pl. a szalma-kukorica pelletek, (agripellet) a kéreges(barna) fapellet, a földdel szennyezett faapríték, vagy a köves barnaszén, nedves lignit.

Ezt a kitűnő tulajdonságot segítik az aktiv bolygató és rezgető eszközöket tartalmazó tartályai, amelyek mindenféle nehezen kezelhető anyagot bejuttatnak a tűztérbe.

A "ráadás" az, hogy Önök egy 30 éves tradíciójú gyártótól kapják meg a CARBOROBOT technológiáját, 21. századi mikroprocesszoros vezérléssel felszerelve.

ÚJ!!   Gőzkazánok pálinkafőzdékhez

Az elmúlt évek legsikeresebb fejlesztésünk a CARBOROBOT Steam gőzkazán család.
A pálinkafőzdéknek nagy szükségük van olcsón üzemeltethető biomasszával gőzkazánra. Ebben a tartományban nyújt kiváló áron megoldást az új fejlesztés.
A CARBOROBOT Steam gőzkazánokhoz az alacsony gőznyomása miatt nem kell speciális engedély.
A széles fűtőanyag választék miatt helyben meglévő anyagokkal használható. Fűtőanyagként pedig akár a gyümölcsök magjai is felhasználhatóak.

Pályázati információk: 2015.

Az elmúlt évben több hullámban kerültek meghirdetésre támogatások faaprítékkal működő kazánok vásárlásához. Mivel a gyors döntések meghozatala közben kevés idő van a tájékozódásra, itt kiemelve megadjuk a legfontosabb tudnivalók linkjeit honlapunkon.

A választható kazántípusok és árak: Kazántípusok                       ÁRLISTA
A faapríték tulajdonságai, problémái , a faapríték és a fadarálék különbsége
A kazánok bevizsgálása, tanusítványai: Engedélyek
A környezetvédelmi szabványok: Környezetvédelem

Pálinkafőzdék, lepárlók egyre többen jelentkeznek gőzkazánjainkért, így itt is megadjuk az ismertető oldalakat, a választás megkönnyítésére. Gőzkazánok

Egyes pályázóknak a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) által készített Gépkatalógus-ra van szükségük, amit ezen a címen találhatnak. A Gépválasztásnál a kersőbe írják be a CARBOROBOT nevet és két oldalon megjelenik az összes típusunk, vagy kattintson az alábbi linkre: Gépkatalógus

CARBOROBOT kazánok típusai

CARBOROBOT kazánok modern berendezések, Fontos tulajdonságuk az, hogy nem érzékenyek a fűtőanyagok minőségére és többféle fűtőanyaggal is használhatóak. Ez a multifuel alapú technológia igen nagy szabadságot ad a felhasználónak a gáztól olajtól való függetlenséghez. Kiváló égésminőségükkel megfelelnek az EN 303-5 szabványnak, ami szigorú környezetvédelmi előírásokat tartalmaz.

Számítógépes vezérléssel könnyen szabályozhatók és távfelügyelettel is kezelhetőek. Csoportokban telepíthetők, ezért nem csak egyedi épületeke fűtésére alkalmasak, hanem fűtőművek is létrehozhatók belőlük, akár több MW teljesítményben. Széles típusválasztéka miatt minden területen használhatók, családiházak, iskolák, üzemek, önkormányzatok, mezőgazdasági termelők élhetnek a gáznál lényegesen olcsóbb biomassza használatának előnyeivel. A hazai szeszfőzdék is megszerették a gőzüzemű kazánokat, sok helyen a Hungarikum pálinka már CARBOROBOT segítségével készül.

Jogi nyilatkozat

Jelen honlapon szereplő műszaki és jogi információk csak tájékoztató jellegűek. A Tervezési segédletek ingyen letölthetőek, ahol részletesebb információt talál a kazánok használatáról és a Garanciális felételekről. A CARBOROBOT kazán vásárlásakor az adott kazántípus Gépkönyve minden esetben átadásra kerül, az ebben foglalatak és az aktuális vonatkozó jogszabályok alapján kell a kazánt használni. A kazán csak a Gépkönyvben leírt feltételekkel és fűtőanyagokkal képes a megfelelő teljesítményt, automatikus működést és emissziós értékeket nyújtani. A Gépkönyvtől eltérő használat esetén Gyártó elutasítja a garanciális, szavatossági és kártérítési felelősséget.

Kapcsolat

CARBOROBOT Kft az alábbi címeken és időben érhető el
VAT: HU10639528
Értékesítés és technikai információk info@carborobot.com
Tel/fax:
(+36) 13852-862, H-P 07.00-14:00
Mobil: (+36) 20-9223-216
Beszélt nyelvek: english, russian, deutsch
Vámtarifa szám kazánokhoz: 84031090

Szállítási és kézbesítési cím, székhely:

1211 Budapest Varrógépgyár u. 4.  (Csepel Művek)

 
Nagyobb térképre váltás

Google maps

GPS coordinates
47°25'25,26" N
19°03'19,34" E1211 Budapest Varrógépgyár u. 4.  (Csepel Művek)


Üzemek címe:
1. sz. üzem 1211 Budapest Varrógépgyár u. 4. (Csepel Művek)
2. sz. üzem 1211 Budapest Központi út 24-26.(Csepel Művek)


http://www.carborobot.com
http://www.carborobot.hu
http://www.carborobot.co.uk
http://www.carborobot.asia
http://carborobot.crosshost.0lx.net
http://carborobot.host56.com

Bank: Raiffeisen 1054 Budapest, Akadémia utca 6.

SWIFT: UBRTHUHB
HU59 1201 2008 0129 9922 0010 0003 HUF
HU38 1201 2008 0129 9922 0020 0000 EUR
HU38 1201 2008 0129 9922 0030 0007 USD

Copyright © 2016 CARBOROBOT
Contact informations     tel/fax:+36-13852-862    info@carborobot.com