Biomassza és szénkazánok
INDEX|| Kezdőlap || Kazántípusok || Családiház fűtés || Fűtőművek || Fűtőanyag || Tartozék || Tervezés || Árlista  || Kapcsolat

Szénkazánok

.....................................................

Gőzkazánok

Családiház fűtés

Fűtőmű, kazánház

Konténeres kazánház

Fejlesztések

......................................................

Fűtőanyagok

Fűtőanyag vásárlás

......................................................

Tartozékok

Töltőeszközök

.....................................................

Tervezési segítség

Értékesítés

.....................................................

Cég információk

.....................................................

 

 

 

karborobot pellet pelet pelety agripellet agripelet szén fa brikett brikety brykiet fabrikett hnedého uhlí szalma fű megújuló energia fűtőanyag Paliwa alternatywne pieców kotłowych alternatív wood woodchips coal woodbricks kohl bio clean renewable energy biomass biofuel ekoefekt varimatik megamorv ökomorv megaöko calor égszöv Heating boilers for solid fuels hand and automatically stocked boiler szilárd tüzelőanyagokkal üzemelő kézi és automatikus táplálású kazán kazánok Environnement, energetika, energiaszolgáltatás, hőszolgáltatás, égetőmű energy service company, épületgépészet műszaki üzemeltetés, tüzeléstechnika, fűtéstechnika, fűtés, távfűtés, kazánjavítás, kazánház, tüzelés, hőmérséklet, használati melegvíz, melegvíz, gőz, koogeneráció, co-burning coburning ALTENER agri pellet agripellet agricultural waste EUBIA ALTENER Pellet for Europe netbiocof co-firing steam grass corn wheat waste wood chips rape sunflower soja coal paliwo palivo biofuel bio-fuel faapríték tüzifa fafűtés wood heating maize oat straw sunflower wheat
forest coal fired boilers Clean Coal combustion cofiring woody biomass Cofiring herbaceous fuels Biomassearten Biomasseenergiequellen switchgrass
Hackgut hackschnitzl, hacken holzhächseln biomasse erneuerbare energie hackguterzeugung waldhackgut trommelhacker mobiler hacker hackgutproduktion Heizanlagen Spänekessel Leistungsbereich Heizsystem vollautomatischen Verfeuerung Holzmaterialien Holz Verbrennung Umwelt alternative Brennsysteme Brennstoff Wirkungsgrad Biomasse-Heizanlagen Biomasseheizung
www.carborobot.com www.carborobot.hu http://www.freeweb.hu/carborobot/ www.carborobot.asia


Üdvözöljük Önöket!

Éljenek a lehetőséggel !  

Pályázati információk: 2014.

 Gépkatalógus


Az elmúlt évben több hullámban kerültek meghirdetésre támogatások faaprítékkal működő kazánok vásárlásához. Mivel a gyors döntések meghozatala közben kevés idő van a tájékozódásra, itt kiemelve megadjuk a legfontosabb tudnivalók linkjeit honlapunkon.

A választható kazántípusok és árak: Kazántípusok                       ÁRLISTA
A faapríték tulajdonságai, problémái , a faapríték és a fadarálék különbsége
A kazánok bevizsgálása, tanusítványai: Engedélyek
A környezetvédelmi szabványok: Környezetvédelem

Pálinkafőzdék, lepárlók egyre többen jelentkeznek gőzkazánjainkért, így itt is megadjuk az ismertető oldalakat, a választás megkönnyítésére. Gőzkazánok

Egyes pályázóknak a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) által készített Gépkatalógus-ra van szükségük, amit ezen a címen találhatnak. A Gépválasztásnál a kersőbe írják be a CARBOROBOT nevet és két oldalon megjelenik az összes típusunk, vagy kattintson az alábbi linkre: Gépkatalógus

 

 
Mitől más a CARBOROBOT?

A CARBOROBOT különleges magyar szabadalmat, forgórostélyos technológiát alkalmaz, eltérően a kényes csigás tűzterű kazánoktól. A forgórostély könnyedén elviszi a tűztérből a salakot, akkor is ha sok és összesül. Ez a kazántípus kiemelkedik az ismert kazánok közül a különlegesen jó tisztulási képességével, valódi multifuel kazán. Hosszú évek óta működnek magas hamutartalmú, összesülő, alacsony fűtőértékű anyagokkal. Igen széles tartományban képesek elégetni a más kazánokban tiltott, rossz minőségűnek tartott anyagokat is. Ilyenek pl. a szalma-kukorica pelletek, (agripellet) a kéreges(barna) fapellet, a földdel szennyezett faapríték, vagy a köves barnaszén, nedves lignit.

Ezt a kitűnő tulajdonságot segítik az aktiv bolygató és rezgető eszközöket tartalmazó tartályai, amelyek mindenféle nehezen kezelhető anyagot bejuttatnak a tűztérbe.

A "ráadás" az, hogy Önök egy 30 éves tradíciójú gyártótól kapják meg a CARBOROBOT technológiáját, 21. századi mikroprocesszoros vezérléssel felszerelve.

 
Jogi nyilatkozat

Jelen honlapon szereplő műszaki és jogi információk csak tájékoztató jellegűek. A CARBOROBOT kazán vásárlásakor az adott kazántípus Gépkönyve minden esetben átadásra kerül, az ebben foglalatak és az aktuális vonatkozó jogszabályok alapján kell a kazánt használni. A kazán csak a Gépkönyvben leírt feltételekkel és fűtőanyagokkal képes a megfelelő teljesítményt, automatikus működést és emissziós értékeket nyújtani. A Gépkönyvtől eltérő használat esetén Gyártó elutasítja a garanciális, szavatossági és kártérítési felelősséget.

 
CARBOROBOT kazánok típusai

CARBOROBOT kazánok modern berendezések, Fontos tulajdonságuk az, hogy nem érzékenyek a fűtőanyagok minőségére és többféle fűtőanyaggal is használhatóak. Ez a multifuel alapú technológia igen nagy szabadságot ad a felhasználónak a gáztól olajtól való függetlenséghez. Kiváló égésminőségükkel megfelelnek az EN 303-5 szabványnak, ami szigorú környezetvédelmi előírásokat tartalmaz.

Számítógépes vezérléssel könnyen szabályozhatók és távfelügyelettel is kezelhetőek. Csoportokban telepíthetők, ezért nem csak egyedi épületeke fűtésére alkalmasak, hanem fűtőművek is létrehozhatók belőlük, akár több MW teljesítményben. Széles típusválasztéka miatt minden területen használhatók, családiházak, iskolák, üzemek, önkormányzatok, mezőgazdasági termelők élhetnek a gáznál lényegesen olcsóbb biomassza használatának előnyeivel. A hazai szeszfőzdék is megszerették a gőzüzemű kazánokat, sok helyen a Hungarikum pálinka már CARBOROBOT segítségével készül.

Fűtőmű, kazánház
     

Fűtőművek - A kisebb és közepes települések, nagyobb ipari üzemek központi fűtőműveiben kiválóan használható a CARBOROBOT. Könnyű telepíthetősége és kedvező ára miatt mindenképpen versenytársa az ismert külföldi gyártóknak.

Minden korszerű eszközzel fel vannak szerelve, amai igényekhez.
- munlticiklon porleválasztó
- venbtilátoros huzatképzés
- automatizált fűtőanyag tárolók
- automatikus fűtőanyag töltő rendszer
- automatikus salak tisztító rendszer
- számítógépes vezérlés távfelügyelettel


 
Konténeres kazánház

Valamennyi kazántípusunkat konténerben is el tudjuk helyezni. A konténer a fűtőanyag tárolót, töltőrendszert és a salakürítő rendszert is tartalmazza. Teljeskörűen automatizált és távfelügyelettel ellenőrizhető a működése.

Családiház fűtése

Családiház fűtés - kisteljesítményű kazánok csoportja amelyek alkalmasak családi házak fűtésére. Egyik csoportjuk csak szénnel használható, a másik csoport pelletekkel, aprítékkal és tüzifával is működik. A most bejelentett kazáncsre programhoz pontosan illeszkedő kazánok, két év teljeskörű garanciával.


 
Fűtőanyagok típusai
     

Fűtőanyagok - pellet, szén, faapríték, tüzifa, hulladékok. A fűtőanyagok sokféle típusa közt segítünk eligazodni ezen az oldalon.


 
Tartozékok

Töltőeszközök

Tároló tartályok

FEEDLAN rendszer

Töltőcsigák

Tervezési segítség
     

Tervezési segédletek
Ismertetők
Szakmai anyagok
Referenciák

 
Eladás
     

Árlisták
Szállítási információk

 
Kapcsolat
CARBOROBOT Kft az alábbi címeken és időben érhető el
VAT: HU10639528
Értékesítés és technikai információk info@carborobot.com
Tel/fax:
(+36) 13852-862, H-P 07.00-14:00
Mobil: (+36) 20-9223-216
Beszélt nyelvek: english, russian, deutsch

Vámtarifa szám kazánokhoz: 84031090

Szállítási és kézbesítési cím, székhely:

1211 Budapest Varrógépgyár u. 4.  (Csepel Művek)

 
Nagyobb térképre váltás

Google maps

GPS coordinates
47°25'25,26" N
19°03'19,34" E

Üzemek címe:
1. sz. üzem 1211 Budapest Varrógépgyár u. 4. (Csepel Művek)
2. sz. üzem 1211 Budapest Központi út 24-26.(Csepel Művek)

http://www.carborobot.com
http://www.carborobot.hu
http://www.carborobot.co.uk
http://www.carborobot.asia
http://carborobot.crosshost.0lx.netBank: Raiffeisen 1054 Budapest, Akadémia utca 6.
SWIFT: UBRTHUHB

HU59 1201 2008 0129 9922 0010 0003 HUF
HU38 1201 2008 0129 9922 0020 0000 EUR
HU38 1201 2008 0129 9922 0030 0007 USD